Asos Headquarters by Morey Smith

British interior studio Morey Smith has designed the new headquarters of online fashion retailer Asos, in London.

The design includes a flexible events space, a showcase/press area, fashion themed meeting rooms, open-plan offices and a tour route for visitors where they can follow the full journey of a garment from inception to completion, showcasing the innovative fashion and technology-led business. New staircases connect three floors at the heart of the office space; including a reception, café, meeting rooms and coffee bar. This central hub brings a dynamic and dramatic impact to the ASOS brand identity and gives a creative and welcoming space for more than 1200 people, to collaborate and breakout from the open plan workspace.

Location: Camden – London, England
Date completed: April 2013
Size: 100,000 sq ft
Design and photos: Morey Smith

asos-headquarters-london-1
Reception…

asos-headquarters-london-2

asos-headquarters-london-3
Private offices…
asos-headquarters-london-4
Breakout space…

asos-headquarters-london-5

asos-headquarters-london-6

asos-headquarters-london-7

asos-headquarters-london-8
Cafeteria…
asos-headquarters-london-9
Cafeteria…

asos-headquarters-london-10

asos-headquarters-london-11

asos-headquarters-london-12
Lounge…

asos-headquarters-london-13

asos-headquarters-london-14
Showroom…

asos-headquarters-london-15

asos-headquarters-london-16

Tags:

YOU MIGHT ALSO LIKE