A Tour of Fullscreen’s Super Cool Headquarters in Los Angeles

Fullscreen, a Los Angeles-based media startup that empowers popular YouTube channels and networks, recently decided to move into a new headquarters designed by Rapt Studio.

“For purpose of design, a “yellow brick road” theme was used to symbolize the content and create a journey through the building. It’s subtly woven throughout the space and helps showcase the Fullscreen community for prospective talent. As visitors initially walk in the doors, they are immediately welcomed into the main lounge where anyone can engage with the centralized blue theater on a pivoting screen. From there, a series of mini-theaters leads visitors through the space. Much like Fullscreen content, the media playing on screen is always on and always changing. Throughout the building, different walls are segmented by color to not only define space but to serve as backdrops for filming. White walls define workstations with open ceilings to create an airy, fresh space for creating inspiring work. As the story unfolds, visitors are led up to the second floor where stopping points are intentionally positioned as tiered seating to reflect the way Fullscreen works: a starting place for talent to begin and ultimately grow”, said Rapt Studio

  • Location: Playa Vista – Los Angeles, California
  • Date completed: 2015
  • Design and photos: Rapt Studio
Fullscreen-la-2
Lobby

Fullscreen-la-11

Fullscreen-la-12
Collaborative space

Fullscreen-la-9

Fullscreen-la-4
Outdoor garden
Fullscreen-la-5
Main lounge

Fullscreen-la-20

Fullscreen-la-6

Fullscreen-la-7
Kitchen
Fullscreen-la-13
Kitchenette
Fullscreen-la-8
Workspace

Fullscreen-la-10

Fullscreen-la-1
Breakout area
Tags:

YOU MIGHT ALSO LIKE