A Tour of Leege’s Sleek New Beijing HQ

Leege, a Chinese company that provides assistance services for water, ventilation, heating, and air control management, recently hired architecture and interior design studio Ramoprimo to design their new office in Beijing, China.

“We were re-thinking a new visual identity and interior space for LEEGE headquarter in Beijing. The space is designed as an empty white page where different elements create an open system: sliding walls, curve shaped meeting rooms, community corners, tables and equipments for work and relax are placed freely, like a combinatory game board or a playground made of voids and volumes. Functions and objects create a contemporary ever-changing working environment, where people is free to move and choose new paths and where creative work can be inspired by a flexible and stimulating space.”, says Studio Ramoprimo

  • Location: Beijing, China
  • Date completed: 2018
  • Design: Studio Ramoprimo
  • Photos: Zhang Hui
Reception
Breakout area
Meeting room
Meeting room
Corridor
Collaborative space
Work pods
Work pods
Collaborative space
Collaborative space
Meeting room
Breakout area
Collaborative space
Corridor
Meeting room
Corridor
Meeting space
Meeting space

YOU MIGHT ALSO LIKE