A Peek Inside SunLife’s Cool New Bristol Headquarters

SunLife, a UK-based insurance company offering insurance and protection services, recently reached out to workplace design firm Interaction, to redesign their new headquarters in Bristol, England.

“To truly enhance their new workplace, the SunLife team wanted a “wow-factor” design. The brief therefore revolved around creating a unique and modern space, which would also be sympathetic to the building’s traditional use as a soap and vinegar warehouse. The finished result is a modern two-floor space that utilises clean lines and one-of-a-kind touches. To ensure the design harked back to the building’s heritage and waterfront location, the creative minds at Interaction sourced and integrated retro soap advertisements, rustic brick-effect walls, a shipping telegraph and ship wheel. Unlike any other office space in Bristol, the design combines practicality and visual appeal, but will also facilitate a new working culture for the team by providing more flexible working areas. The Key Features are: a central tree in the breakout space, inspired by the way a trunk’s rings represent age, which also hints at SunLife’s 200 years’ of experience, a varied choice of spaces for working and downtime, the latest technology to make day-to-day tasks far more efficient, such as booking meeting rooms, the incorporation of Manhattan glass to help create a sophisticated loft style, enhance visibility and show off the amazing suite”, says Interaction

  • Location: Bristol, England
  • Date completed: 2017
  • Size: 15,000 square feet
  • Design: Interaction
Breakout space
Breakout space
Workspace
Details
Meeting rooms with Manhattan glass
Breakout space
Branding

YOU MIGHT ALSO LIKE