A Tour of KakaoPay’s New Seongnam Office

A Tour of KakaoPay’s New Seongnam Office

KakaoPay, a mobile payment and digital wallet company that allows people to make mobile payments, recently moved into a new office in Seongnam, South Korea, which they designed themselves.

“This project just had a limited budget and was supposed to be finished at a very short period of time. Nevertheless, we analyzed some of the factors like convenience and flexibility which serve an important role in inspiring the company’s employees.

We assumed that there was no option but to have additional seats for employees as the kakaopay Corporation is rapidly growing. Hence, we persuaded the Board of Directors for the implementation of this project, that was to create a convenient working atmosphere through providing a more spacious space for the employees. As a result, the employees will be much more inspired and creative in their respective work.

We organized all the details of the facilities and people’s needs and put them into a magnificent grid, while adjusting it along with the hierarchy of usage. The small beautiful gardens located in some parts of the building have made an even more relaxing working place for the employees,” says Theo Kim, a lead designer from KakaoPay.

  • Location: Seongnam, South Korea
  • Date completed: June 2019
  • Size: 31,215 square feet
  • Design: in-house – Theo Kim
Communal space
Communal space
Communal space
Communal space
Corridor
Workstations
Workstations
Workstations
Working pods
Working pods
Workstations
Workstations
Lounge
Workstations
Corridor
Event space
Entrance